Tuotanto

Meillä on yleensä myynnissä seuraavia tuotteita:

Tarkista ajantasainen tieto ja kysy lisää! Puh.050-4116248

Pelloillamme viljellään heinää, sinimailasta, viljoja (vehnä, ohra, kaura, ruis) ja öljykasveja (rypsi ja rapsi). Hevosille on lisäksi laidunta noin 17 hehtaaria.

Heinästä pyritään tekemään ensimmäinen sato kuivaksi heinäksi ja toinen sato eli odelma säilöheinäksi. Kuivaheinästä teetetään rehuanalyysit. Valitettavasti meillä ei ole tarjota kuljetuspalvelua heinille tai oljille.

Viljan viljelyn sivutuotteena syntyy olkea, jota meillä on yleensä aina myytävänä isoihin pyöröpaaleihin paalattuna.

Kuiva heinä paalataan pellolta suurpaaliin ja siitä talven mittaan 10-18 kg:n pienpaaliin tilauksesta sitä mukaa kun asiakkaat sitä hakevat tai itse käytämme. Meillä on käytössä myös latokuivuri heinän kylmäilmakuivaukseen muutaman hehtaarin heinille. Myymme kuivaa heinää myös pienissä erissä esim. kanien ja marsujen tarpeisiin.

Esikuivattu säilöheinä ja sinimailanen paalataan 30-50 kg minipyöröpaaliin, joka muovitetaan tiukasti. Nämä pienet “möykyt” ovat erityisen sopivia talleilla, joilla on vain muutamia hevosia. Ne ovat myös käteviä käyttää, koska niiden siirtelyyn ei tarvita traktoria eikä erityisiä välineitä.

Uutena tuotteena meillä on nyt myös sinimailanen minipyöröpaalissa. Se on varteenotettava kotimainen vaihtoehto hevosten ruokinnan valkuaistäydennykseen.

Myymme omalla tilalla tuotettua rehukauraa. Tuotteet voidaan pakata asiakkaan toivomiin eriin, esim. 20 kg paperisäkkeihin tai 700 kg suursäkkeihin.

Metsä on suurimmaksi osaksi eri-ikäistä koivikkoa, havu- tai sekametsää. Metsät sijaitsevat harjuilla, joiden jyrkät rinteet tekevät metsänhoidosta paikoin erityisen haasteellista. Tilalla on vanha raamisaha, jossa sahaamme kotitarvepuut.

Välillä on myynnissä erikoisempia puulajeja kuten visakoivua esim. puutöiden harrastajille.


Valokuvien kopiointi on kielletty.
Webdesign ©Pet-Web 2011