Henkilökunta

Leila
Agrologi (AMK) Leila Kinnari-Wahren vastaa tilamme toiminnasta. Leila on harrastanut hevosia yli 30 vuotta ja hänellä on mm. hevosenhoitajan sekä valjassepän ammattipätevyys. Hän on hankkinut muutakin maataloudessa sovellettavaa osaamista monipuolisesti. Leila on harrastanut valokuvausta 1990-luvun alkupuolelta ja harrastuksesta on kehkeytynyt hänelle sivutoimi, erikoisosaamisalueena hevosten valokuvaaminen. Leila harrastaa ratsastusta ja lenkkeilyä ja hän rakastaa kissoja!

Lilli
Lilly Wahren syntyi joulukuussa 2016. Hän on eläinrakas reipas koululainen, joka auttelee välillä pienissä askareissa, hoitaa omaa poniaan Titaania ja varsinkin perheen kissoja mielellään. :)

Paavo
Vanha isäntä Paavo käy tilalla töissä silloin kun eläkeläisten kiireet sallii. Varmimmin hänet löytää konepajalta, sillä erilaiset koneiden korjaus- ja tuunaustoimet ovat hänen sydäntään lähellä.

Seija
Vanha emäntä Seija tulee tilalle usein Paavon mukana kaupungista. Hän hoitaa Lillyä ja huolehtii kukkien kastelusta ja yleisestä siisteydestä tilalla. Tavataan usein haravan varressa puutarhaa kuopsuttamassa.

Mikko
Leilan miesystävä Mikko Ristimäki on maanviljelijä Urjalasta. Mikolla on kotipuolessa omien töiden lisäksi monenlaisia luottamustehtäviä, josta syystä hänet tapaa Turengissa enimmäkseen viikonloppuisin.

Suurin mahdollinen ikävä

Muru
Meidän rakas, reipas, ihana, aina iloinen ja aurinkoinen tyttömme Muru (18.10.2012-13.3.2016) kertoi, että "sitten kun me lähdetään taivaaseen, niin Leksa saa siivet ja tulee hakemaan meidät täältä." Alle kahden viikon kuluttua hän lähti ihan pienen koiranpentumme Timantin kanssa seikkailulle, jolta nämä kaverukset eivät koskaan palanneet.
Valokuvien kopiointi on kielletty.
Webdesign ©Pet-Web 2011