Henkilökunta

Leila
Agrologi (AMK) Leila Kinnari-Wahren vastaa tilamme toiminnasta. Leila on harrastanut hevosia lähes 30 vuotta ja hänellä on mm. hevosenhoitajan sekä valjassepän ammattipätevyys. Hän on hankkinut muutakin maataloudessa sovellettavaa osaamista monipuolisesti. Leila on harrastanut valokuvausta 1990-luvun alkupuolelta ja harrastuksesta on kehkeytynyt hänelle sivutoimi, erikoisosaamisalueena hevosten valokuvaaminen. Leila harrastaa ratsastusta ja lenkkeilyä ja hän rakastaa kissoja!

Lilli
Lilly Eva Fredrika Wahren syntyi 20.12.2016! Hän on rakastettava pikku ihminen jolla ei vielä ole huolia eikä vastuita maailman menosta. Tällä hetkellä hän katsoo ettei äidille pahemmin jää turhaa vapaa-aikaa. :)

Paavo
Vanha isäntä Paavo käy tilalla töissä silloin kun eläkeläisten kiireet sallii. Varmimmin hänet löytää konepajalta, sillä erilaiset koneiden korjaus- ja tuunaustoimet ovat hänen sydäntään lähellä.

Seija
Vanha emäntä Seija tulee tilalle usein Paavon mukana kaupungista. Hän hoitaa Lillyä ja huolehtii kukkien kastelusta ja yleisestä siistiydestä tilalla. Tavataan usein haravan varressa puutarhaa kuopsuttamassa.

Suurin mahdollinen ikävä

Muru
Meidän rakas, reipas, ihana, aina iloinen ja aurinkoinen tyttömme Muru (18.10.2012-13.3.2016) kertoi, että "sitten kun me lähdetään taivaaseen, niin Leksa saa siivet ja tulee hakemaan meidät täältä." Alle kahden viikon kuluttua hän lähti ihan pienen koiranpentumme Timantin kanssa seikkailulle, jolta nämä kaverukset eivät koskaan palanneet. Suru on suunnaton.
Valokuvien kopiointi on kielletty.
Webdesign ©Pet-Web 2011